Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankarada Yangın : Son Dakika Facia Ankara Da Genclerin Yilbasi Eglencesi Aci Bitti Son Dakika Haberleri : Altındağ ilçesinde 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangın sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti.

Ankarada Yangın : Son Dakika Facia Ankara Da Genclerin Yilbasi Eglencesi Aci Bitti Son Dakika Haberleri : Altındağ ilçesinde 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangın sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti.. Alınan bilgiye göre, yangın dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'nın kızılcahamam ilçesinde 2 katlı bir binada çıkan yangında bina kullanılamaz hale geldi.edinilen bilgilere göre, kızılcahamam ilçesi gökbel mahallesi'nde 2 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın esnasında alevlerina rasında kalan 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun.

Ankara'nın yenimahalle ilçesinde bir apartmanın deposunda çıkan yangından yükselen dumanın binayı sarması nedeniyle mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. İçişleri bakan yardımcısı mehmet ersoy, yangında suriye uyruklu 5 işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Yangın, çevredeki binalara da sıçradı. Yardım etmeye çalışırken hayatını kaybetti. 700 dönüm arazi küle döndü!

Son Dakika Ankara Da Kimyasal Madde Uretimi Yapan Fabrikada Yangin Son Dakika Haberleri
Son Dakika Ankara Da Kimyasal Madde Uretimi Yapan Fabrikada Yangin Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. + ankara'da bir araçtan çıkan yangın eve sıçradı. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Paniğe neden olan yangının söndürülmesi için itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Ankara'da gecekondu yangınına vatandaşlar bahçe hortumuyla müdahale etti. Ankara'da iki katlı ahşap bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Ankarada yangın ile ilgili haberler. Yangın, saat 17.30 sıralarında çankaya ilçesinde plazaların yoğun olduğu söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde çıktı.

Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı.

Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Başkent'te kapalı pazar yerinde yangın. Ankara yenimahalle ilçesinde genç kardeşler sanayi sitesi bölgesinde. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yardım etmeye çalışırken hayatını kaybetti. Birçok yabancı medya kuruluşu yangını son. Ankara'daki yangın faciasında ölenlerin isimleri belli oldu! Ankara'nın çankaya ilçesinde bulunan bir plazada yangın çıktı. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Altındağ ilçesinde 4 katlı bir apartmanın giriş katında çıkan yangın sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre 4 katlı bir binanın 2 katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara yangın nerede, haritaları, ankara ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 60 sonuç.

Ankara'nın çankaya ilçesinde çıkan yangına dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Ankara eryaman'da çıkan yangın, dış cephe yalıtım malzemesinin tutuştuğu ve yangının büyüdüğü tahmin ediliyor. Edinilen bilgiye göre 4 katlı bir binanın 2 katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

W1jevlp1ypxvzm
W1jevlp1ypxvzm from img.piri.net
İtfaiyecilerden aldığımız bilgiye göre, yangın ikinci katta başlıyor ve üst katlara sirayet ediyor. + ankara'da bir araçtan çıkan yangın eve sıçradı. Ankara'nın yenimahalle ilçesinde bir apartmanın deposunda çıkan yangından yükselen dumanın binayı sarması nedeniyle mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Ankara'da birbirleriyle bitişik pek çok gecekondunun bulunduğu kale mahallesi'ndeki yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Ankarada yangın ile ilgili haberler. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın çevrede büyük paniğe neden oldu. Sincan sanayi sitesi'nde yol kenarındaki çöp konteynerinde çıktığı iddia edilen yangın, 2 iş yerine sıçrayarak hasara neden oldu.

Ankara'nın pursaklar ilçesinde üç katlı.

Ankara eryaman'daki yangında ölü yaralı var mı? Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale. Ankara'nın pursaklar ilçesinde üç katlı. Ankara'da iki katlı ahşap bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara'nın altındağ ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında 4 kişi hayatını kaybetti. En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara yangın nerede, haritaları, ankara ve çevresinde bulunan yangın listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam 60 sonuç. Yangın esnasında alevlerina rasında kalan 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Başkent'te kapalı pazar yerinde yangın. Yangın dumanlarının görülmesi üzerine özellikle sosyal medya üzerinden 'patlama' söylentisi yayıldı.

Paniğe neden olan yangının söndürülmesi için itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Ankara yenimahalle ilçesinde genç kardeşler sanayi sitesi bölgesinde. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara'nın altındağ ilçesinde sitelerde çıkan yangınla ilgili i̇çişleri bakan yardımcısı mehmet ersoy, olay yerine gelerek incelemede bulundu, basın. Ankara siteler'de döşeme atölyesinde yangın çıktı.

1feo3ag1u2do3m
1feo3ag1u2do3m from img-s-msn-com.akamaized.net
Alınan bilgiye göre, yangın dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Sincan sanayi sitesi'nde yol kenarındaki çöp konteynerinde çıktığı iddia edilen yangın, 2 iş yerine sıçrayarak hasara neden oldu. + ankara'da bir araçtan çıkan yangın eve sıçradı. 700 dönüm arazi küle döndü! Yangın dumanlarının görülmesi üzerine özellikle sosyal medya üzerinden 'patlama' söylentisi yayıldı. Yangın, çevredeki binalara da sıçradı. Ankara'da iki katlı ahşap bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Ankara büyükşehir belediyesinin yaptığı yazılı açıklamada, sunta mdf dükkanında saat 19.07'de çıkan yangına itfaiye ekiplerinin üç dakika içerisinde müdahale.

700 dönüm arazi küle döndü!

Ankara yenimahalle ilçesinde genç kardeşler sanayi sitesi bölgesinde. İtfaiyecilerden aldığımız bilgiye göre, yangın ikinci katta başlıyor ve üst katlara sirayet ediyor. Ankara'nın çankaya ilçesinde bulunan bir plazada yangın çıktı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. En son ankara yangın haberleri anında burada. Alınan bilgiye göre, yangın dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'nın kızılcahamam ilçesinde 2 katlı bir binada çıkan yangında bina kullanılamaz hale geldi.edinilen bilgilere göre, kızılcahamam ilçesi gökbel mahallesi'nde 2 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. İçişleri bakan yardımcısı mehmet ersoy, yangında suriye uyruklu 5 işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. 700 dönüm arazi küle döndü! + ankara'da bir araçtan çıkan yangın eve sıçradı. Ankarada yangın ile ilgili haberler.